Carpaccio z rostbífu
- Hranolky do trouby
- 30'
- 4 osoby
Seznam ingrediencí:
- 1 balení McCain Crispers
- 100 g artyčokových srdcí (v konzervách)
- 2 větvičky čerstvé máty
- 50 g rukoly
- 200 g čerstvého kozího sýra
- sůl, pepř
- 100 g pečené papriky (ve sklenici)
- 200 g velmi tenkých plátků růžového pečeného hovězího masa
Příprava:
• Připravíme si McCain Crispers podle pokynů na obalu.
• Artičoky a grilované papriky scedíme. Odstraníme listy ze srdcí artyčoku a odložíme je.
• Omyjeme mátu i rukolu, a následně osušíme.
• Odstraníme lístky máty ze stonků a nasekáme je s artyčoky a čerstvým kozím sýrem. Dochutíme solí a pepřem.
• Pečené papriky nakrájíme na tenké proužky.
• Pečené hovězí carpaccio naaranžujeme na proužky grilovaného pepře a listy artyčoku.
• Nahoru přidáme připravený čerstvý kozí sýr a několik listů rukoly. Podáváme s McCain Crispers s připravenou omáčkou z čerstvého kozího sýra.