Klobásy na bílém víně a bylinkách
<
- Bramborové dílky
- 60'
- 4 osoby
Seznam ingrediencí:
- 1 balení McCain Potatoes Original
- 50 g másla
- 1/2 kg vepřové klobásy
- 2 středně velké nahrubo nasekané cibule
- 3 stroužky česneku
- 2 lžíce najemno nasekané čerstvé petrželky
- 1 lžíce najemno nasekaných lístků čerstvého šalvěje
- 1 lžička čerstvého tymiánu
- sůl podle chuti
- 1/2 lžičky černého pepře
- 1/2 šálku suchého bílého vína
- 400 g konzervy nakrájených rajčat
- snítka čerstvého tymiánu pro dekoraci
Rozpustíme máslo ve velké pánvi.
Vepřové klobásy smažíme asi 8 minut a pravidelně obracíme. Přendáme na talíř a dáme stranou. Můžeme je též připravit na grilu.
Ve stejné pánvi osmahneme cibuli a česnek. Odstraníme přebytečný tuk z pánve, vložíme klobásu, posypeme bylinkami, solí a pepřem.
Dobře promícháme. Přidáme rajčata a zalijeme vínem. Vaříme odkryté asi 15 minut. Misku podáváme s McCain Potatoes Original připravené v troubě podle receptu na obalu a se snítkou čerstvého tymiánu.
- Jednoduchý
- 60'
- 4 osoby