uvařil lahodný recept McCain: Grilovaný duhový pstruh
Recepty McCain

Grilovaný duhový pstruh

< Grilovaný duhový pstruh

  • Hranolky do trouby
  • 30'
  • 4 osoby

Seznam ingrediencí:

  • 400 g McCain Fri'Style
  • 600 g filé z pstruha nebo lososa
  • 200 g mraženého hrášku
  • 100 ml olivového oleje
  • 100 ml drůbežího bujonu
  • 2 větvičky estragonu
  • 1 lžička mletého (římského) kmínu
  • 1 citron
  • 16 koktejlových rajčátek
  • 1 lžička cukru

Hrášek ponoříme na 2 minuty do vařící vody.

Po vyjmutí vložíme do drůbežího bujonu, rozmixujeme na pyré a propasírujeme.

Estragon omyjeme, osušíme a nadrobno nasekáme.

Přidáme 50 ml olivového oleje a za stálého míchání spojíme s hráškovým pyré.

Dochutíme solí, pepř, kmínem a citrónovou šťávou. Koktejlová rajčátka s trochou cukru a 40 ml olivového oleje necháme na pánvi na středním plameni po dobu cca 5 minut zesklovatět.

Filé z pstruha rozdělíme na porce, potřeme olivovým olejem, dochutíme solí a pepřem a pečeme v troubě předehřáté na 250 °C s použitím volby gril, z každé strany cca 2 minuty.

Grilované filé z pstruha polijeme zelenou omáčkou z hrášku a podáváme se zesklovatěnými rajčátky a McCain Fri'Style připravenými podle pokynů na obalu.

Grilovaný duhový pstruh
  • Jednoduchý
  • 30'
  • 4 osoby

Více nápadů

Dobré
chvíle

Tohle by se vám mělo líbit

Děláme dobro
Pole brambor

Zodpovědnost za životní prostředí

Zjistěte víc
Nejčtěnější
články