Barevná zelenina
<
- Hranolky do trouby
- 30'
- 4 osoby
Seznam ingrediencí:
- 1 balení McCain Golden Longs
- 300 g kečupu
- 1 lžička mletého chilli
- 1 lžička citrónové šťávy
- 4 lžíce kukuřičných zrn
- 0.5 svazečku pažitky
- 1 řapíkatý celer
- 2 velké mrkve
- 1 kedlubna
- 1 hlíza fenyklu
- 1 hlávka červené čekanky
- sůl
- pepř
Zeleninu umyjeme, očistíme, oloupeme a nakrájíme na dlouhé proužky.
Pažitku nasekáme a smícháme s kečupem, chilli a citrónovou šťávou.
Poté přidáme kukuřici.
Listy čekanky oddělíme od sebe a vložíme je do pohárků, které poté naplníme
kukuřičným dipem.
Zeleninu s takto připraveným dipem podáváme s McCain Golden Longs, které připravíme dle návodu na obalu.

- Jednoduchý
- 30'
- 4 osoby